top of page

RIVNING

Rivning och demontering kräver en professionell touch och hos Entreprenad Landslaget AB är vi experter på att få jobbet gjort på ett effektivt och säkert sätt.

Vi har utvecklat smarta och effektiva lösningar som gör jobbet snabbt och enkelt, samtidigt som vi ser till att ingenting som kunden vill behålla förstörs. Dessutom håller vi alltid arbetsområdet snyggt och rent för att minimera störningar och risker.

Oavsett om du behöver riva en inner vägg eller hela byggnader - vi på Entreprenad Landslaget AB har verktygen och kompetensen för att ta itu med uppdraget. Vi är experter på lättrivning och demontering, och klarar av det mesta utan att behöva använda större maskiner. Men när det verkligen gäller kan vi ta fram vår kraftfulla rivningsrobot som klarar av även de tuffaste och mest svårjobbade uppdragen.

received_326051098975505_edited.jpg

Vi specialiserar oss på rivnings- och saneringsarbeten, inklusive farliga material som asbest och PCB. Vi har rätt utbildning och tillstånd för att utföra dessa arbeten på ett säkert sätt. Vi tar på oss utmanande projekt som andra företag undviker och är välutrustade för att hantera även de mest komplicerade uppdragen. Vi prioriterar både snabbhet och effektivitet, men alltid med säkerhet och kvalitet i fokus. Vårt erfarna team ser till att arbetet utförs på ett strukturerat och säkert sätt enligt de nödvändiga säkerhetsprotokollen.

Vi gör jobbet säkert och effektivt!

KONTAKT

 

 

Sjöskumsvägen 4 

123 57 Farsta

Stockholms län

Entreprenadlandslag@gmail.com

0764222798

SIDOR

Start

bottom of page