top of page

OM OSS

ENTREPRENAD LANDSLAGET AB

Verksamheten har utvecklats sedan starten och har nu blivit ett totalentreprenads-företag som verkar inte bara i Stockholm utan även andra delar av Sverige. Företaget är specialiserat på byggprojekt och har en bred kundbas som inkluderar både privatpersoner och företag.

En av de viktigaste målen för företaget är att hitta långsiktiga samarbetspartners. Dessutom strävar de efter att ha alla yrkesgrupper anställda i företaget för att kunna erbjuda enkel och effektiv byggprocess. Företaget består av personer med hög kompetens inom byggbranschen, inklusive snickare, rivare och solcellmontörer. Genom ett gott samarbete och snabba beslutsvägar mellan yrkesgrupperna kan företaget skapa en enkel och välmående byggprocess.

Företagets medarbetare och arbetsledning är mycket flexibla och kan mobiliseras och anpassas efter behov, även i närliggande kommuner. Detta ger dem god räckvidd över Stockholm och möjligheten att ta sig an uppdrag i andra delar av Sverige. Entreprenad landslaget AB är ansvarförsäkrade och innehar en rad certifieringar, inklusive BAS U, BAS B och Ställningsutbildning. Vi är också utrustade för heta arbeten. Alla dessa certifieringar är bekräftelse på att företaget har ett fungerande ledningssystem som ökar effektiviteten i verksamheten och kvaliteten på arbetet som utförs.

Vi arbetar aktivt för att minska den negativa påverkan på arbetsmiljön och miljön. Genom att ha höga standarder och procedurer för att minimera risken för olyckor och skador och använda miljövänliga byggmaterial strävar de efter att bidra till en hållbar framtid.

id06.png
f812aa9730335e3e6e0097b9ae97d1a9_2a00177a93d45c2a5d2a11913bfe4934.jpg
Untitled.png

Vi gör jobbet säkert och effektivt!

KONTAKT

 

 

Sjöskumsvägen 4 

123 57 Farsta

Stockholms län

Entreprenadlandslag@gmail.com

0764222798

SIDOR

Start

bottom of page