top of page

BYGGTJÄNSTER

Vi arbetar i nära samarbete med stora aktörer inom byggsektorn för att tillhandahålla byggrelaterade tjänster på deras projekt. Vår verksamhet innefattar underhåll, service, reparationer och även mindre byggprojekt av olika slag. Vi har en gedigen erfarenhet av att utföra uppdrag med högsta kvalitet och kompetens. Oavsett om du önskar hjälp att uppföra ditt drömhus eller som fastighetsbolag behöver bygga parhus, så kan vi bistå med allt från projektering till genomförande av små till medelstora projekt. Vi erbjuder bland annat byggservice för att uppföra nya villor, parhus, Attefallshus och lägenhetshus. När projekteringen är avslutad och ni behöver hjälp med genomförandet, kan vi hjälpa till med allt från stomkomplettering till fönster/dörrmontage, köks- och inredningsmontage, uppbyggnad av innerväggar/ytterväggar, tak, golv och väggar.

Vi är inblandade i försäkringsärenden och har ett nära samarbete med stora byggföretag för att ge en fullständig byggservice på deras projekt. Det kan omfatta underhåll, reparationer, service och diverse småbyggen. Du kan när som helst ta kontakt med oss, vare sig du behöver hjälp med ett mindre ärende eller om du vill inleda ett långvarigt partnerskap.

Om du undrar över vilken typ av arbete vi utför, tveka inte att ringa eller skicka e-post till oss. Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Vi gör jobbet säkert och effektivt!

KONTAKT

 

 

Sjöskumsvägen 4 

123 57 Farsta

Stockholms län

Entreprenadlandslag@gmail.com

0764222798

SIDOR

Start

bottom of page